24 uur in Maastricht


Misschien hebben jullie het al gezien via mijn social media kanalen, maar ik zit in de finale van Limburg Lonkt!
De winnaar van deze te gekke campagne mag straks op blogsabbatical; drie maanden op reis door Zuid-Limburg en Maastricht om bewust te genieten van en in deze mooie streek. Onderdeel van de finale was een gesprek met het marketing team achter deze campagne. Zo belandde ik onverwacht afgelopen woensdag op donderdag in het mooie Maastricht Рen ik heb ervan genoten. Tijdens mijn verblijf heb ik wat beelden geschoten om jullie in twee minuten een impressie te kunnen geven van mijn 24 uur in Maastricht. Enjoy!

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

eindvideo Limburg lonkt
Limburg blijft lonken
November 17, 2017
appartement zonneberg
Zonneberg: een paradijs op een heuvel
November 16, 2017
kasteel vaalsbroek
In de watten gelegd worden bij Kasteel Vaalsbroek
November 16, 2017
keuken museum van de vrouw
Een ode aan de vrouw
November 14, 2017
verjaardagsweekend-villa-viva
Vaders verjaardag vieren in Villa Viva
November 13, 2017
Wellness
Me-time! Wellnessen in Zuid-Limburg
November 11, 2017
carrehoeve Gillishof
Slow living bij Gillishof
November 11, 2017
Vriendinnenweekend
Vriendinnenweekend in Van der Valk Heerlen
November 10, 2017
Eys
Zuid-Limburg: een on-Nederlands stukje Nederland
November 09, 2017

2 Reacties

Marjolein
Reply 4 juli 2017

Leuk!
Heb meteen zin in een lekker weekendje Maastricht!

    Naomi
    Reply 5 juli 2017

    Ik zeg: boeken!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte onderdelen staan aangegeven met *