24 uur in Maastricht


Misschien hebben jullie het al gezien via mijn social media kanalen, maar ik zit in de finale van Limburg Lonkt!
De winnaar van deze te gekke campagne mag straks op blogsabbatical; drie maanden op reis door Zuid-Limburg en Maastricht om bewust te genieten van en in deze mooie streek. Onderdeel van de finale was een gesprek met het marketing team achter deze campagne. Zo belandde ik onverwacht afgelopen woensdag op donderdag in het mooie Maastricht Рen ik heb ervan genoten. Tijdens mijn verblijf heb ik wat beelden geschoten om jullie in twee minuten een impressie te kunnen geven van mijn 24 uur in Maastricht. Enjoy!

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Trash Deluxe eetruimte
Tres sjiek Trash Deluxe
September 17, 2017
Gulpener bier
Vrijheid pluk je: hop oogsten met Gulpener
September 15, 2017
Maison Village eetkamer
Magnifiek: Maison Village
September 14, 2017
Gerecht Prix de Rome
Op pad met chef Wouter
September 13, 2017
Limburg Lonkt week 2
Limburg Lonkt: impressie week 2
September 13, 2017
chalet panormacamping Gulperberg
Glamping op de Gulperberg
September 11, 2017
Streekmarkt La Saison Culinaire
Goed leven is goed eten
September 08, 2017
Ik was op tv! Te gast bij L1
September 08, 2017
Openluchttheater Valkenburg
Geluk is een feestje
September 07, 2017

2 Reacties

Marjolein
Reply 4 juli 2017

Leuk!
Heb meteen zin in een lekker weekendje Maastricht!

    Naomi
    Reply 5 juli 2017

    Ik zeg: boeken!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte onderdelen staan aangegeven met *