Design my life


2016 is begonnen en als ik heel eerlijk moet zijn kijk ik niet echt met voldoening op 2015. 2015 was voor mij een jaar van stilstaan. Privé dan, want op mijn werk (ik werk parttime voor een werkgever) was het een zeer leerzaam jaar met positieve resultaten. Maar daarnaast wilde het niet echt lukken.

Happy B’s kwam stil te staan. Mijn dromen kwamen stil te liggen. Ik kwam in de knoop met mezelf, met wie ik ben en wat ik wil. Terwijl ik dat aan de andere kant ook best goed weet:

Ik wil iets voor mijzelf starten waar ik mijn hart en ziel in kwijt kan en waar ik op termijn genoeg aan verdien, zodat ik het vrije leven kan leiden dat ik zou willen leiden. Ik wil rust creëren in mijn huis en blij worden van alles wat ik zie. Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en groeien als persoon. Ik wil mijn dromen actief najagen. Ik wil mijn financiën op orde hebben en stappen maken in inkomensgroei. Ik wil meer houden van mezelf, meer aandacht hebben voor mijn omgeving en mijn steentje bijdragen aan dingen die ik belangrijk vind, zoals het bevorderen van dierenwelzijn. Ik wil het beste uit mijzelf en uit mijn leven halen.

Focus

Zoals je kunt zien.. ik wil genoeg. Maar hoe ga ik dat allemaal bereiken? Door me in 2016 hier beter op te focussen. Want veel hangt eigenlijk ook samen, of is te combineren. Bijvoorbeeld: Bouwen aan Happy B’s, betekent ook werken aan mijn ontwikkeling en mogelijk ook bouwen aan mijn droom er in de toekomst van te leven. Een ander voorbeeld: Ik voel me aangetrokken tot de ideeën van het minimalisme en wil dat meer implementeren in mijn leven. Dat zal onder andere als resultaat hebben dat er meer rust in mijn huis komt, maar ook dat ik geld en tijd zal overhouden dat ik weer op een andere manier kan inzetten, zoals voor het actief najagen van mijn dromen.

Snap je? Daarom zal ik me in 2016 focussen op de volgende dingen:

  • Happy B’s uitbouwen
  • Opruimen/minimaliseren
  • Een gezondere levensstijl aannemen

EN: Ik wil in 2016 een van mijn dromen waarmaken: naar New York toe. EDIT: DE TICKETS ZIJN INMIDDELS GEBOEKT!!!

Het grappige is dat de oplettende lezer bovenstaande doelen enigszins zal herkennen van mijn decemberdoelen uit 2014 (!). Als ik dat zo zie, wordt het toch echt wel tijd dat er nu verandering gaat plaatsvinden. Zo lang wil ik dit dus al! En wie houdt me tegen om het allemaal te bereiken? Ik, alleen ik. En daar ga ik in 2016 mee stoppen. Mark my words.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

tuin Le Reve
Dromen bij B&B le Rêve
September 01, 2017
‘Wat wil ik echt?’ 3 vragen die je jezelf moet stellen
January 29, 2015
Afvallen maakt gelukkig ..?
January 08, 2015
Goede voornemens: hoe maak je ze waar?
January 05, 2015
7 tips voor een happy 2015!
December 31, 2014
Drie doelen voor december: de aanpak
December 07, 2014

2 Reacties

Diana
Reply 1 maart 2016

Super dat je de tijd hebt genomen en tot deze mooie doelen bent gekomen! Deze blog ziet er lekker fris uit :) succes!!!

    Naomi
    Reply 1 maart 2016

    Dankjewel lieve Diana!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte onderdelen staan aangegeven met *