Een avondje rommelen


Af en toe geniet ik intens van een avondje rommelen. Zo noem ik die avondjes maar, avondjes zonder duidelijk doel, zonder duidelijk plan, maar waarop ik lekker in mijn huis bezig ben met van alles en nog wat.
Vaak merk ik pas aan het begin van de avond dat ik behoefte heb aan zo’n avond. Mijn vriend en ik kijken vaak tv/Netflixen vaak tijdens het eten (don’t judge) en zo af en toe merk ik tijdens het kijken van een aflevering dat ik er eigenlijk te rusteloos voor ben. Negen van de tien keer kijk ik de aflevering dan uit, stel ik mijn vriend teleur door te zeggen dat ik geen zin heb in nog een aflevering, maar neem ik die teleurstelling gelijk weer weg door hem de afstandsbediening te geven met de mededeling ‘Kijk maar waar je zin in hebt. Ik ga denk ik een beetje rommelen.’ Dan weet hij dat ik even mijn eigen ding ga doen, ook al weten we allebei op dat moment niet wat dat precies inhoudt. Meestal heeft het te maken met heel relaxed opruimen, dingen weer zijn plekje geven. Maar het kan ook zijn dat ik achter mijn laptop duik, of uiteindelijk een boekje ga lezen. Soms verandert het ook tijdens de avond, zoals nu. Ik was net bezig met rommelen en stond plotseling stil bij hoe lekker ik zulke avondjes soms vind en kreeg opeens de behoefte dat neer te pennen in deze blog. Even snel, tussendoor. Dus bij deze. Ga ik nu weer verder rommelen. 🙂

Heb jij wel eens van die rommelavondjes?

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Opruimen-met-Spark-Joy
Mijn eerste YouTube-video: Opruimen met Spark Joy
September 25, 2016
Je ideale interieur
May 06, 2016
Opruimen met Spark Joy
April 17, 2016
Eva’s Happiness Project: energie
April 10, 2015
opruimen-met-marie-kondo
Populair: opruimen met Marie Kondo
March 15, 2015
Drie doelen voor december: terugblik + voornemens
January 03, 2015
Drie doelen voor december: de aanpak
December 07, 2014

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte onderdelen staan aangegeven met *