Een jaar vol #happinessmoments


Een jaar geleden begon ik een uitdaging op Instagram: iedere dag een foto plaatsen van iets dat me gelukkig maakt. Een activiteit, een product, een gerecht, iets of iemand.. Mijn doel? Wat positiefs zien in elke dag. Nu is het jaar om. In deze blog blik ik terug!

Hier een greep uit mijn geluksmomenten:

happinessmoments

Met op iedere regel van links naar rechts:

-Een Pretty Little Liars jasje besteld uit Amerika en hij zit perfect!
-Samen met mijn moeder foto’s van vroeger inplakken en herinneringen ophalen.
-Een van de lekkerste gebakjes ooit gegeten bij het oh zo mooie Ladurée.
-Hij.
-Een schoon huis!
-Ik won een stylingsessie van H&M en mocht voor 500 euro aan kleding uitzoeken 🙂 .
-Op de tentoonstelling S.H.O.E.S. stond de echte trouwschoen van Carrie! De echte echte!.
-Kiss attack van mijn kat Moppie. Moppie heeft me vaak gelukkig gemaakt afgelopen jaar.
-Relaxmoment op de bank, onder een dekentje, met een bak popcorn en een romantische film (Leap Year).
-Bloemen. Ik heb veel foto’s geplaatst van prachtige bloemen!
-Samen met vrienden het WK kijken. We wonnen van Mexico!
-Vakantie naar Turkije met mijn vriend.
-Naar Sensation! En daar wonnen we van Chili!
-Heerlijk uit eten.
-Een weekendje weg met vriendinnen naar Milaan.
-Een prachtig verjaardagscadeau van mijn vriend, een armband van Michael Kors.

En dan staat er nog zoveel niet in deze collage! Het weekend met mijn vriend naar Brugge bijvoorbeeld. Al die gezellige spelletjesavonden. De wandelingen en vaartochtjes door de natuur. De gezellige momenten rondom de feestdagen.

Het is fijn om letterlijk te zien dat je heel veel moois hebt meegemaakt in een jaar. Om die reden is dit een hele leuke uitdaging om te doen. Toch vond ik het ook wel lastig zo nu en dan. In tijden dat ik me even niet zo blij voelde, dat ik het moeilijk vond een happy momentje te vinden. Of als ik druk met andere dingen was, dat ik vergat foto’s te maken van al die leuke dingen die ik deed, of helemaal vergat wat te posten. Ik heb dan ook niet alle 365 dagen wat gepost. Als ik het vergat, plaatste ik de dag erna twee happy foto’s om het goed te maken. Bovendien post ik niets als ik op vakantie ben. Alle happy vakantiedingen plaatste ik dus altijd achteraf.

En nu zijn er 365 dagen voorbij! Het zal wel afkicken zijn om niet iedere dag meer een momentje te moeten plaatsen, het is toch best in mijn systeem gaan zitten. Ik zou ermee kunnen doorgaan, maar ik laat het liever los. Los van het ‘moeten’. Het is mooi geweest, een jaar. Nu wil ik gewoon iets plaatsen omdat ik het wil en niet omdat het moet. Tijd voor een nieuwe, andere challenge! 😉 (Die ga ik vaak genoeg aan voor mezelf.)

Wil je ook de uitdaging aan? Mijn tip: probeer eerst een maand! Dan kom je erachter wat het precies inhoudt en kun je beter beslissen of je een jaar gaat volhouden. Het is in ieder geval een goede manier om iedere dag met een positieve blik te betreden, of af te sluiten.

Bedankt voor een mooi jaar! Op naar een nieuwe, met hopelijk weer heel veel nieuwe #happinessmoments, op Instagram en daarbuiten!

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Eén kleine daad, twee geluksmomenten
June 23, 2015
30 en.. een terugblik vol geluksmomentjes
June 01, 2015
De eerste zonnestralen
May 26, 2015
Postcrossing: wereldwijde geluksmomentjes via de post
May 12, 2015
Happy Baby’s Gangnam Style
February 22, 2013
Warm welkom
July 09, 2012

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte onderdelen staan aangegeven met *