Een nieuwe website


Wat ontzettend leuk dat je een bezoek brengt aan ‘het nieuwe’ Happy B’s! Een nieuw concept, een nieuwe website. Waarom? zul je misschien denken. Dat is een goede vraag!

Het originele concept van Happy B’s, een website over geluk, stamt al uit 2011 (!!). Ik had in die tijd een visie over een website die volledig om het onderwerp geluk moest draaien. Ik kende geen grote of bekende websites die zich alleen maar op dat onderwerp richtten en wilde die site zelf starten. Er volgde een scriptie en uiteindelijk ging Happy B’s 1 september 2013 live. Maar na een aantal jaar Happy B’s, liep ik tegen dingen aan. Bij het originele concept hoorde artikelen die gebaseerd waren op wetenschappelijk onderzoek, maar we schreven vooral persoonlijk. En als je de grootste gelukswebsite van Nederland wilt worden, moet je meerdere artikelen per week publiceren en bovenop de ontwikkelingen zitten. Dat lukte mij niet. Niet steevast. En dat ik niet voldeed aan die door mezelf opgelegde regel vormde een blokkade voor mezelf. Tegenzin. Uitstelgedrag. Writers blocks. Hallo allemaal!

Even pauze

De afgelopen vijf jaar zijn er ook concullega’s bijgekomen die iets soortgelijks zijn gaan doen. Dan is het vechten om een plekje en moet je echt voor de volle 200% achter je product staan, wil je de energie daarvoor op kunnen brengen. Toen merkte ik dat ik dat niet meer deed. En dat was het moment dat ik de pauzeknop indrukte.

Het is nu al ruim een half jaar geleden dat ik Happy B’s on hold zette. In dat halve jaar heb ik (niet altijd even effectief) (lees: het heeft in dat halve jaar bijna 3 maanden stil gelegen) veel nagedacht over welke richting ik op wil met Happy B’s. En hoewel ik soms twijfelde, kwam ik uiteindelijk toch steeds bij hetzelfde terug. Persoonlijker. Meer bewegingsruimte. Het onderwerp ‘geluk’ veel breder kunnen benaderen. Meer business erbij; ik verslind stukken over carrière en het ondernemerschap! Wat meer ‘mij’. Wat meer wat ik leuk vind en wat minder wat ik allemaal van mezelf moet.

Designing my life

Het design van deze website (al moet ik het nu misschien meer ‘blog’ gaan noemen) was al snel uitgekozen. Strakker, rustiger en breder beeldgebruik. Een design dat past bij 2016 en niet bij 2013. Ik hoop dat je het net zo mooi vindt als ik! En dat je net zoveel zin hebt in Happy B’s 2.0. Een plek die mij helpt bij het creëren van een happy life en business. En daarmee jou ook wil inspireren een zo gelukkig mogelijk leven voor jezelf te vormen. Want, zoals je misschien weet inmiddels, heb je dat grotendeels in eigen hand.

Be inspired to design your life, like I design mine.

– Liefs, Naomi

p.s. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs die ik post? Volg mijn blog op Bloglovin!

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

klimpark
Grenzen verleggen in een klimpark
October 06, 2017
Tweedehands geluk
July 07, 2015
kattenfilmpjes
Vrolijk door kattenfilmpjes
June 22, 2015
Neem vakantie op voor meer (werk)geluk
June 19, 2015
30 en… veel geluk
June 15, 2015
Wat gelukkige mensen goed doen
June 12, 2015
Planten: meer dan decoratie alleen
June 09, 2015
30 en.. een terugblik vol geluksmomentjes
June 01, 2015
De eerste zonnestralen
May 26, 2015

14 Reacties

Je mama
Reply 6 maart 2016

Leuk Noom! Heel veel succes en plezier met je nieuwe website. Dat je het maar een verrijking aan geluk mag brengen. Veel liefs van mij aan jou!

  Naomi
  Reply 7 maart 2016

  Bedankt lieve mama! Liefs terug :)

Sharon
Reply 2 maart 2016

Ziet er goed uit! Veel succes met Happy B’s 2.0 xx

  Naomi
  Reply 2 maart 2016

  Dankjewel! Kan niet wachten tot jouw site live is! X

Mary
Reply 2 maart 2016

Ha lieve schoondochter, dat ziet er heel mooi uit! Heel veel succes en bij het vullen vele geluksmomenten.

  Naomi
  Reply 2 maart 2016

  Bedankt lieve schoonmoeder!

Jeroen
Reply 1 maart 2016

Ziet er erg mooi uit Noom! Succes ermee!

  Naomi
  Reply 1 maart 2016

  Dankjewel! X

Irene
Reply 1 maart 2016

Het ziet er top uit Naomi! Veel succes, je kan het!

  Naomi
  Reply 1 maart 2016

  Tnx girl! WE CAN DO IT!

Marjolein
Reply 1 maart 2016

Gefeliciteerd met de nieuwe start! Hoop dat je er weer veel plezier aan beleeft en energie uit haalt. Kan niet wachten op alle leuke en mooi geschreven verhalen/stukken!

  Naomi
  Reply 1 maart 2016

  Dank je <3 Ik hoop het ook, maar heb er vertrouwen in dat het goedkomt. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in ermee aan de slag te gaan!

Sytse
Reply 1 maart 2016

Prachtig!! Ook precies mijn kleurvoorkeuren. Ik had eerst alles deze bruintint maar ben overgegaan naar grijs.. hihi

  Naomi
  Reply 1 maart 2016

  Dankjewel! Ik had nooit echt aan een bruintint gedacht, maar het bleek uiteindelijk erg goed te werken. Niet te lief, maar wel zacht, als je begrijpt wat ik bedoel.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte onderdelen staan aangegeven met *