Grenzen verleggen in een klimpark


‘Outside your comfort zone is where the magic happens.’ Met deze gedachte ging ik de uitdaging aan: klimmen in Park het Plateau. Doodeng vond ik het af en toe! In deze vlog zie je of ik mijn angsten overwin, of niet.

Na het klimavontuur gingen Martijn en ik naar het Wahlwiller wijnfeest, waar een nieuwe wijnkoningin werd gekozen. Wahlwiller werd in 2005 uitgeroepen tot wijndorp. Sinds 2000 kronen zij echter al ieder jaar een wijnkoningin, als ambassadrice voor het dorp en de regionale wijnen. Traditiegetrouw wordt zij verwelkomd met het wijnlied.

Die avond checkte ik mij in bij Camping ’t Geuldal, een ruime, schone en gezellige familiecamping in Meerssen. Ik sliep er in een knusse chalet. Camping ’t Geuldal bevindt zich midden in een bosrijke omgeving, omringd door rivier de Geul. Op loopafstand bevindt zich ook de Curfsgroeve, een voormalige mergelgroeve.

Het was een veelzijdige dag!

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

eindvideo Limburg lonkt
Limburg blijft lonken
November 17, 2017
appartement zonneberg
Zonneberg: een paradijs op een heuvel
November 16, 2017
kasteel vaalsbroek
In de watten gelegd worden bij Kasteel Vaalsbroek
November 16, 2017
keuken museum van de vrouw
Een ode aan de vrouw
November 14, 2017
verjaardagsweekend-villa-viva
Vaders verjaardag vieren in Villa Viva
November 13, 2017
Wellness
Me-time! Wellnessen in Zuid-Limburg
November 11, 2017
carrehoeve Gillishof
Slow living bij Gillishof
November 11, 2017
Vriendinnenweekend
Vriendinnenweekend in Van der Valk Heerlen
November 10, 2017
Eys
Zuid-Limburg: een on-Nederlands stukje Nederland
November 09, 2017

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte onderdelen staan aangegeven met *