Life update!


Het is veel te lang stil geweest op Happy B’s, scusi, scusi! Graag wil ik jullie op de hoogte brengen van de twee belangrijkste dingen die zorgen dat ik een beetje MIA ben en wat ik in vredesnaam allemaal aan het doen ben.

  • IK HEB EEN HUIS GEKOCHT

Nou ok, mijn vriend en ik hebben samen een huis gekocht. Ons eerste koophuis, zo bijzonder! We hadden het plan eigenlijk pas in 2017 te gaan kopen, maar toen we vlakbij een heel mooi huis voor een goede prijs te koop zagen staan, konden we het niet laten mee te doen aan een gesloten bieding. Die bieding hebben wij niet ‘gewonnen’ (blijft raar dat je iets ‘wint’, terwijl je er gewoon dik geld voor moet betalen, maar dat even terzijde), maar we hadden wel gelijk de smaak van de huizenjacht te pakken. Een paar weken later liepen we tegen het huis aan dat we vanaf 30 december a.s. officieel de onze mogen noemen. Zo leuk! Het grappige was dat we nog twijfelden te gaan kijken bij dat huis. Uiteindelijk voelde het gelijk goed toen we binnen kwamen. (Moraal van het verhaal: bij twijfel, kijken!) Het is een eengezinswoning uit de jaren ’70 waar we een en ander aan willen laten verbouwen, dus daar zijn we de laatste tijd druk mee. Verdiepen in de wereld van dakkapellen, vloerverwarming en toiletten, offertes opvragen, showrooms bezoeken en woonboulevards afstruinen, praten en vergelijken… inmiddels loopt het allemaal en zijn de eerste opdrachten uitgezet. We staan te popelen om er echt ‘ons’ huis van te maken zodra we de sleutel hebben!

  • Ik ben meer gaan werken

Zoals jullie misschien (niet) weten werk ik parttime voor een juristenbureau in de online marketing. Ik ben daar twee jaar geleden aangenomen voor de social media, maar inmiddels is mijn takenpakket behoorlijk verruimd. Mooi moment dus om mijn contract uit te breiden! Ik heb er een volle werkdag bij gekregen. Dat betekent meer geld aan het einde van de maand, maar ook minder tijd voor andere dingen. Dat was in het begin even wennen, maar is inmiddels ook weer gewoon 🙂 . Bovendien een mooie kans om mij binnen mijn werk verder te ontplooien, wat ik echt een uitdaging vind.

Maarrr… ik ben jullie en Happy B’s niet vergeten! Integendeel, ik krijg in het nieuwe huis een eigen werkkamer waar ik straks helemaal gefocust aan Happy B’s kan werken. Ik kan niet wachten! Een plek gewijd aan het uitbouwen van deze blog en alles eromheen dat ik nog voor ogen heb. Ik zal proberen de komende tijd weer vaker wat te plaatsen, maar als ik het laat afweten.. stay tuned, want in het nieuwe jaar… man oh man oh man! 😉

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte onderdelen staan aangegeven met *