Limburg lonkt: ik mag op blogsabbatical!


Het is behoorlijk onwerkelijk, maar het gaat écht gebeuren: ik mag op blogsabbatical door Zuid-Limburg en Maastricht! Toen ik deze video ontving, stond ik letterlijk te trillen van geluk.. zó blij! Want wat een buitenkans is dit.

Wat ga ik doen?

Voor de campagne Limburg Lonkt ga ik drie maanden lang op reis door het mooie Zuid-Limburg en Maastricht, op zoek naar bijzondere plekjes, de leukste tenten, inspirerende gesprekken en nieuwe ervaringen.. en dat allemaal in een retro Volkswagenbusje, hoe gaaf is dat?

Deze campagne is een samenwerking tussen VVV Zuid-Limburg en Maastricht Marketing. Zij plannen in die drie maanden iedere dag een activiteit voor mij in, maar verder is het aan mij het goede leven in die streek te ontdekken. En tegelijkertijd mijzelf te (her)ontdekken. Weer even een stap terug te doen, te reflecteren en me te laten inspireren. Uit de dagelijkse drukte, in alle vrijheid, alleen of in gesprek met een andere blogger, een local of programmamaker.

Week 35, dan is het zover. Dan laat ik huis en haard (ja, die heb ik echt thuis), man en kat achter en kruip ik achter het stuur. Dat wordt best een beetje spannend, maar er staat zo’n mooi avontuur op mij te wachten, dat ik niet kan wachten om te gaan!!!

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn belevenissen? Volg mij dan via Facebook, Instagram of Twitter!

Zou je het leuk vinden partner te worden van Limburg lonkt? Klik dan hier voor meer informatie.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Trash Deluxe eetruimte
Tres sjiek Trash Deluxe
September 17, 2017
Gulpener bier
Vrijheid pluk je: hop oogsten met Gulpener
September 15, 2017
Maison Village eetkamer
Magnifiek: Maison Village
September 14, 2017
Gerecht Prix de Rome
Op pad met chef Wouter
September 13, 2017
Limburg Lonkt week 2
Limburg Lonkt: impressie week 2
September 13, 2017
chalet panormacamping Gulperberg
Glamping op de Gulperberg
September 11, 2017
Streekmarkt La Saison Culinaire
Goed leven is goed eten
September 08, 2017
Ik was op tv! Te gast bij L1
September 08, 2017
Openluchttheater Valkenburg
Geluk is een feestje
September 07, 2017

2 Reacties

Marjolijn
Reply 31 augustus 2017

Wow, echt super dat je dit mag gaan doen. Lijkt mij echt fantastisch, maar ik was te laat met mijn inzending. Ik ga je volgen!

    Naomi
    Reply 31 augustus 2017

    Dank je voor je bericht en voor het volgen! Jammer dat je te laat was :( ... maar wellicht een volgende keer?!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte onderdelen staan aangegeven met *