Limburg lonkt: ik mag op blogsabbatical!


Het is behoorlijk onwerkelijk, maar het gaat écht gebeuren: ik mag op blogsabbatical door Zuid-Limburg en Maastricht! Toen ik deze video ontving, stond ik letterlijk te trillen van geluk.. zó blij! Want wat een buitenkans is dit.

Wat ga ik doen?

Voor de campagne Limburg Lonkt ga ik drie maanden lang op reis door het mooie Zuid-Limburg en Maastricht, op zoek naar bijzondere plekjes, de leukste tenten, inspirerende gesprekken en nieuwe ervaringen.. en dat allemaal in een retro Volkswagenbusje, hoe gaaf is dat?

Deze campagne is een samenwerking tussen VVV Zuid-Limburg en Maastricht Marketing. Zij plannen in die drie maanden iedere dag een activiteit voor mij in, maar verder is het aan mij het goede leven in die streek te ontdekken. En tegelijkertijd mijzelf te (her)ontdekken. Weer even een stap terug te doen, te reflecteren en me te laten inspireren. Uit de dagelijkse drukte, in alle vrijheid, alleen of in gesprek met een andere blogger, een local of programmamaker.

Week 35, dan is het zover. Dan laat ik huis en haard (ja, die heb ik echt thuis), man en kat achter en kruip ik achter het stuur. Dat wordt best een beetje spannend, maar er staat zo’n mooi avontuur op mij te wachten, dat ik niet kan wachten om te gaan!!!

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn belevenissen? Volg mij dan via Facebook, Instagram of Twitter!

Zou je het leuk vinden partner te worden van Limburg lonkt? Klik dan hier voor meer informatie.

YOU MIGHT ALSO LIKE

Bloemenstal-Maastricht
Het leven riep me in Maastricht
June 30, 2017
24 uur in Maastricht
June 30, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *