Mijn eerste YouTube-video: Opruimen met Spark Joy


Whaaaa mijn eerste YouTube-video staat online! Wat een bijzonder moment; leuk en spannend tegelijk. Een mijlpaal, omdat ik dit al heel lang heb willen doen, maar nooit heb gedurfd. Zelfs deze video heb ik al in april (!!!) opgenomen, maar pas nadat jullie via Instagram aangaven hem graag te willen zien, durf ik hem nu ook daadwerkelijk online te plaatsen. De schaamte voorbij! Ik ben vooral benieuwd wat jullie ervan vinden 🙂 . Laat je het me weten in de comments?

p.s. Ik heb heel veel plezier gehad met het creëren van deze video, dus eigenlijk wil ik wel vaker een video opnemen. Wat zouden jullie leuk vinden om te zien?

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

Vriendinnenweekend
Vriendinnenweekend in Van der Valk Heerlen
October 10, 2017
klimpark
Grenzen verleggen in een klimpark
October 06, 2017
vlog stadswandeling maastricht
VLOG | Stadswandeling door Maastricht
September 28, 2017
Limburg Lonkt opening
Limburg Lonkt is van start!
August 31, 2017
Bloemenstal-Maastricht
24 uur in Maastricht
June 30, 2017
Vijf favoriete YouTubers
July 04, 2016
Een avondje rommelen
June 19, 2016
Je ideale interieur
May 06, 2016
Opruimen met Spark Joy
April 17, 2016

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte onderdelen staan aangegeven met *