Ontspannen in luxe bij Dormio Resort Maastricht


Altijd al willen weten hoe het is om in een villawijk te wonen? Of hoe het is om aan een golfbaan te wonen? Of heb je gewoon behoefte aan een verblijf op een luxe vakantiepark in een groene omgeving, waar je je in alle rust kunt terugtrekken na een dag Maastricht? Dormio Resort Maastricht op de Dousberg is dan the place to be.

Ik zat er een paar dagen in een ruime, vrijstaande en moderne woning, die van alle gemakken voorzien was én uitkeek op de golfbaan. Daardoor voor mij een zeer prettige uitvalsbasis voor mijn activiteiten, het was iedere keer weer fijn ‘thuiskomen’. Het huis bood mij genoeg opties om op te laden voor de volgende dag; naast een fijne bank en een lekker bed, was het ook voorzien van een flatscreen tv bij de houtkachel, een sauna en een bubbelbad. Van die laatste heb ik dankbaar gebruik gemaakt.

Wil je liever ontspannen door te inspannen, kan dat ook. De gasten van het resort kunnen kosteloos fitnessen en zwemmen bij de naastgelegen Club Pelikaan. Naast de receptie ligt een borstelbaan waar ski liefhebbers de mogelijkheid hebben om te skiën. Of huur een paar fietsen bij de receptie en fiets tien minuten naar het centrum van Maastricht. Zelf heb ik lekker gewandeld over het park. Iedere ochtend kon ik een vers ontbijtje halen bij de receptie en dat was dan ook lekker wakker worden in de buitenlucht met het heerlijke herfstzonnetje.

Dormio was een aantal dagen ‘my home away from home’ en ik heb ervan genoten.

 

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

naomi kookschort
Koken met Rob van Dalauro
October 18, 2017
blotevoetenpark
Aarden in het BloteVoetenPark
October 15, 2017
Bibliotheek Abdij Rolduc
Grandioos genieten in Abdij Rolduc
October 13, 2017
Theater Heerlen
Het geluk van Limburg
October 12, 2017
Pablo Delgado Dazetwo
Inspirerend: Street Art tour door Heerlen
October 07, 2017
klimpark
Grenzen verleggen in een klimpark
October 06, 2017
Dineren tussen de koeien
October 03, 2017
docfest
Docu’s kijken op Docfest
October 02, 2017
Skybar Radisson Blu
De Euregio verkennen | Hallo Hasselt!
September 29, 2017

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte onderdelen staan aangegeven met *