Second screening Minimalism: A Documentary About the Important Things


Al een paar maanden zit ik af te tellen tot 2 augustus, het moment dat Minimalism: A Documentary About the Important Things online komt! Ik ben enorm nieuwsgierig naar deze documentaire van The Minimalists. In de documentaire onderzoeken Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus de verschillende vormen van minimalisme. Check naast deze teaser trailer ook de officiële trailer voor een eerste indruk.

Via Instagram kwam ik erachter dat Jelle Derckx van Lijstjes.info een screening in Kriterion, Amsterdam, organiseerde. Helaas kon ik daar niet bij zijn vanwege andere verplichtingen. Gelukkig was er genoeg animo voor een tweede screening op zondag 4 september a.s. en daar heb ik me dan ook voor aangemeld! Het lijkt me erg inspirerend om zo’n documentaire samen met mensen met dezelfde interesse te bekijken en achteraf na te kunnen kletsen. Ook vindt er een Q&A plaats met Jelle, Merel van De Groene Meisjes en Zoë van Moderne Hippies. Ik ben benieuwd!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook komen? Er zijn nog kaarten verkrijgbaar! Het lijkt me leuk je daar te zien.

MISSCHIEN VIND JE DIT OOK LEUK

docfest
Docu’s kijken op Docfest
October 02, 2017
Vijf favoriete YouTubers
July 04, 2016
Thrive With Less – een documentaire
April 05, 2016
5 favoriete YouTube-kanelen over minimalisme
May 03, 2015
Materialisme: meer is niet zozeer beter
January 21, 2015

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte onderdelen staan aangegeven met *